Fp L - Libertatea pe care mi-o oferă sistemul fp este cea mai prețioasă - Yang Su Tie

Fp L - Libertatea pe care mi-o oferă sistemul fp este cea mai prețioasă - Yang Su Tie
SIGMA fp L echilibrează perfect dimensiunea redusă cu numărul de pixeli ultra-ridicat și o gamă dinamică largă, care extinde posibilitățile de fotografiere a peisajelor, cu o redare uluitoare și detalii bogate, ce oferă mai multă flexibilitate pentru post-procesare.


SIGMA fp L, SIGMA 35mm F2 DG DN | Contemporary ISO 100, F11, 15s, 35mm, Color Mode: Sunset Red

În plus, oferă o gamă largă de moduri și culori unice. Fotografierea în JPEG, utilizând aceste moduri, redă tonuri vibrante direct din cameră, ceea ce este foarte convenabil și mă ajută să-mi extind viziunea fotografică. Rezoluția înaltă de aproximativ 61 megapixeli, funcția exclusivă „Crop Zoom” și diverse raporturi de aspect, sunt punctele forte ale SIGMA fp L pentru mine . Oferă o experiență de fotografiere nouă și excelentă și un export de imagini de înaltă calitate direct din cameră.


SIGMA fp L, SIGMA 14-24mm F2.8 DG DN | Art ISO 100, F11, 13s, 14mm, Color Mode: Sunset Red

„Face imaginile să strălucească” este cea mai puternică impresie a mea pentru acest SIGMA fp L. De la începători până la profesioniști, fiecare își poate găsi propriul motiv pentru a fi îndrăgostit de ea.
Mai mult, opțiunile au crescut exponențial pentru ecosistemul L-Mount. În acest moment, SIGMA fp L este capabilă să-și arate puterea maximă cu gama extinsă a obiectivelor oferite. Toate obiectivele pentru peisaj de la ultra-wide la teleobiective sunt chiar aici.


SIGMA fp L, SIGMA 14-24mm F2.8 DG DN | Art ISO 200, F16, 30s, 19mm, Color Mode: Landscape

Aceste fotografii sunt făcute în nordul Xinjiang, China. Remarcabil prin impresia generală, lacul Kanas este acoperit de zăpadă pe tot parcursul iernii, iar temperatura ajunge în mod obișnuit la -40 de grade. Din cauza acestui mediu dificil, fotografii vin rar aici. Datorită acestui climat extrem și a unui peisaj geomorfologic spectaculos, am avut posibilitatea să creez fotografii uimitoare. Această potrivire perfectă a filozofiei mele asupra fotografie urmărește să arate frumusețea sublimă a lumii.

Prin experiența de fotografiere, SIGMA fp L îmi oferă tot ce am căutat pentru fotografia de peisaj. Este cu siguranță cel mai bun tovarăș care mă susține prin multe tipuri de vreme și situații. Libertatea pe care mi-o oferă sistemul fp este cea mai prețioasă dintre toate lucrurile, și merge chiar mai departe.


SIGMA fp L, SIGMA 14-24mm F2.8 DG DN | Art ISO 6400, F2.8, 25s, 14mm, Color Mode: Landscape
 
Fotograf: Yang Su Tie
Articol preluat de pe sigmaglobal

 

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!