Fortissimo Pianissimo cu Sigma FP- Cea mai mică cameră full frame din lume

Fortissimo Pianissimo cu Sigma FP- Cea mai mică cameră full frame din lume
În luna iunie 2019, Sigma anuntă lansarea celei mai mici camere full frame din lume, Sigma FP. Aceasta încorporează un senzor full frame de tip Bayer cu o rezoluție de 24.6 megapixeli într-un corp compact,  oferind o mare versatilitate, putând fi customizată în funcție de nevoile fiecăruia. 
 

Conceptul Sigma Fp

1. Full Frame compact, portabil si performant.
Cel mai mic și usor corp posibil cu ajutorul căruia îți poți exprima creativitatea oriunde. Combinat cu un senzor full frame ce este potrivit pentru ocazii serioare, fără niciun compromis privind calitatea imaginii, și un corp bine construit ce face camera perfectă pentru un sistem performant de lentile.2. Modularitate.
Un sistem deschis ce permite atașarea nu doar a lentilelor Sigma, ci și o varientate de lentile si accesorii de la alte branduri, făcând camera adaptabilă pentru orice scenă. Echipat cu minimul necesar, dar cu o customizare maximă.3. Libertate deplină.
Are o interfata foarte intuitivă ce permite cu ușurință schimbarea dintre modul cine și fotografie printr-o simplă apasare de buton.


 

Caracteristici Cheie


Shutter Electronic.
Potrivit pentru fotografierea bebelușilor sau animalelor. Potrivit pentru fotografiere în muzeu,teatre sau biserici.
Vibrațiile shutterului, sunetul,  latența: aceste sunt dezavantajele unui shutter mecanic. Sigma Fp este conceput pentru a reduce aceste dezavantaje din dorința de a oferi un sistem potrivit pentru orice situație. Situații de fotografiere unde precizia este importantă și este nevoie să eliminăm cea mai mică vibrație; fotografierea fără a perturba liniștea ambientală, dar totuși destul de rapid pentru a capta cea mai bună fotografie.
Mai mult, absența shutterului mecanic face camera simplă de operat, cu o structură compactă și ușoară.Color Mode
Acces rapid la meniul mod de culoare ce îți permite sa alegi intre 12 opțiuni.


Color Mode ( Teal and Orange)


Acest mod de culoare crează un contrast înalt intre tonurile portocalii, prezente in culoarea pielii,  și tonurile de albastru, cyan, complementare ce reproduc o incarcatură vizuală placută și dramatică. Această funcție este disponibilă atât în modul Cine(video), cât și în modul Still(fotografiere)

Tone Control
Există butonul “Tone” pentru un acces rapid.
Sunt disponibile 3 variante în modul de fotografiere: Strong, Mild, Manual


HDR shooting
Fotografierea in mod HDR este posibilă datorită shutterului electonic ce permite captarea mai multor imagini ale aceleiași scene cu expuneri diferite (3 cadre pentru fotografie si 2 cadre pentru video), acestea fiind combinate intr-o singura imagine cu un grad înalt al gamei dinamice ce nu ar fi fost posibil la fotografirea standard.Fill Light
Folosind funcția “fill light” veți ajusta luminozitatea adăugând informație în zonele de umbre, făra a altera zonele cu luminozitate crescută. Această facilitatea oferă un bun control în reproducerea imaginii și detalii deosebite în zonele greu de controlat folosind doar expunerea.
*Opțiune disponibilă doar pentru fotografiere. 
   
Cinema Mode 1
Cinema DNG, 4K UHD, 24FPS, 12BIȚI. – Majoritatea camerelor mirrorless filmează in 8 biți de culoare, dar Sigma FP permite filmari cu 12 biți ca majoritatea camerelor de filmat profesionale,  cu o gradație și culori excelente. Mai mult, permite filmări in format Cinema Dng, fără pierderi datorate compresiei.

Cinema Mode 2
Modul de stocare

· SD – Card SD cu capacitate de stocare de 64GB sau mai mare, viteze UHS, clasa U3, V60 sau mai mari.
· Mediu Extern
- Hdmi – pe monitoare externe de la Atomos Ninja Inferno, Blackmagic, Video Assist 4k
- USB –C – prin SSD, fiind recomandate cele de la Samsung T5 de 1 Tera și de 2 Tera.Interfața este optimizată pentru filmare.
Suport Time Code: Pt filmare este  utilă funcția Time Code. Unghiul Shutter-uluiDVF Mode – “Director’s Viewfinder”
Sigma Fp are are opțiunea “vizor pentru regizor”, functie ce simulează unghiul de cuprindere și cum va arata o imagine pe o camera cinematică.
Camere cinema suportate: [ARRI] ARRICAM/ARRIFLEX, ALEXA LF/ALEXA Mini LF, ALEXA SXT, ALEXA Mini, AMIRA, ALEXA 65, ALEXA XT[SONY] VENICE[RED] MONSTRO 8K, HELIUM 8K, DRAGON 6K, EPIC MX 5K, GEMINI 5K.Structură izolată la praf si intemperii
Sigma FP este izolată cu garnituri la praf și intemperii în 42 de puncte. Când este combinată cu o lentilă cu aceiași caracteristică, camera poate fi folosită în ploaie, furtună de nisip sau în orice condiție dificilă.Radiator mare
Creat și inspirat de la cei ce construiesc camere de cinema profesionale,  un radiator de mari dimensiuni este dispus intre lcd si corpul aparatului. Combinat cu un strat ce disipează căldura aplicat pe parțile exterioare, Sigma FP reușește să mențină o temperatură constantă. Previne supraincalzirile și poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp.

Corp robust și ușor din aluminiu.
Corpul este acoperit în fața și în spate cu o suprafața de aluminiu, oferind rubustete și o greutate redusă, reușind în același timp sa disipeze și caldura.
 

Obiective Compatibile
Compatibilă cu obiective produse de Leica și Panasonic pentru montura L-Mount.
Cand se folosește cu adaptorul MC21 SA-L, este compatibilă cu obiective Sigma SA, iar cand este folosită cu adaptorul MC-21 EF-L, este compatibilă cu obiectivele cu montura Canon EF.
Când se folosește cu adaptorul MC31, este compatibilă cu obiectivele cu montura PL.


Accessorii incluse:
LI-ION BATTERY BP-51
•Strap
•Strap Holder
USB AC Adapter UAC-11
•USB Cable (A-C) SUC-11
•HOT SHOE UNIT HU-11
 

Acesorii opționale:

SIGMA LCD VIEW FINDER LVF-11
Este un vizor creat special pentru Sigma FP și poate fi montat direct pe LCD-ul camerei.  Acesta oferă o magnificare de 2.5x și ajută utilizatorul să verifice focalizarea si compoziția. Dispune de un coating special ce asigură o vizibilitate excelentă. De asemenea, în pachet este inclusă si baza BPL-11.


Sigma Large Hand Grip HG-21
Un grip larg ce asigură o priză sigură și fermă.


Base Plate BPL-11
Se folosește când se adaugă vizor sau pentru a înălța camera și a o putea folosi cu diverse accesorii
Base Grip BG-11
Este un maner ce oferă o priză bună pentru filmări. Dispune de filet si poate fi atasat direct pe un trepied sau monopied.


HAND GRIP HG-11
Grip ce ajută la o priză mai bună a camerei


MOUNT CONVERTER:MC-21 Sigma SA-L si Canon EF
Converter ce ajută la atasarea obiectivelor cu montura Canon EF sau Sigma SA


MOUNT CONVERTER:MC-31
Acest convertor permite folosirea obiectivelor cu montura PL pe camerele cu montura L-mount


Bliț:EF-630 SA-STTL
Bliț de mare putere EF-630, posibilitate automata TTL


BATTERY CHARGER BC-71
Incărcător special creat pentru bateria aparatului, BP-71AC ADAPTER SAC-7P
Adaptor rețea ce permite alimentarea continuă a camerei Sigma FP, fără a fi nevoie de baterie.

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!