Sigma fp - Stuart Pitkin readuce în prim plan o atracție celebră

Sigma fp - Stuart Pitkin readuce în prim plan o atracție celebră
Stuart folosește SIGMA fp de câteva luni, testându-i capacitatea într-o serie de situații din lumea reală. Cântărind 422 g, este cea mai mică și mai ușoară cameră full frame din lume. Sigma are în gama sa 23 de obiective compatibile L-Mount, iar obiectivele full-frame Leica și Panasonic se potrivesc, de asemenea, în mod nativ. 



Locuind în Brighton timp de 20 de ani, este foarte ușor să devii plictisit de arhitectura pe care o vezi în fiecare zi, inclusiv faimosul Pavilion Regal, casa regelui George IV de pe litoral, casa de culoarea fildeșului cu fațada sub formă de arc situată de-a lungul falezei și, desigur, Digul victorian din Brighton, de renume mondial. Toate acestea sunt subiecte pentru nenumărate fotografii turistice, astfel încât poate fi dificil să găsești o abordare nouă sau un unghi original care să producă o imagine diferită sau interesantă. În consecință, fotografiez rar aceste locuri, concentrându-mă în schimb pe locații mai puțin populare și mai puțin ocupate.

Dar, având în vedere restricțiile de călatorie, m-am gândit că aceasta ar fi ocazia perfectă de a arunca o altă privire și de a încerca să văd reperele cele mai iconice din Brighton cu alți ochi. Am ales să arunc o privire mai atent la digul Brighton, în special.



În această perioadă a anului, când soarele este mai jos pe cerul de seară, este posibil să te plimbi sub debarcader unde este expus nisipul. Digul capătă un aspect mai sinistru, deoarece pilonii sunt reflectați în apă superficial și lipsa luminii ascunde o mare parte din detaliile structurii.
La începutul serii, la apus, graurii se adună în număr mare - uneori zeci de mii - și realizează un balet aerian numit murmur. Pe măsură ce zboară și se întorc deasupra capului, uneori sunt suficient de apropiați unul de celălalt pentru a le auzi aripile atingându-se. În cele din urmă, ele se adună pe timpul nopții sub debarcader, ferite de vreme și de prădători.





M-am îndreptat cu SIGMA fp spre debarcader chiar înainte de apusul soarelui și am ales să folosesc o expunere puțin mai lungă, de aproximativ 1 / 30sec, pentru a accentua mișcarea frenetică a păsărilor. Am ales o abordare similară pentru a capta apa care se lovește de-a lungul debarcaderului, dar de această dată am fotografiat la o viteză de declanșare chiar mai mică, de aproximativ 1/4 sec. De asemenea, am introdus mișcare suplimentară în imagine prin mișcarea camerei în timpul expunerii. Lucrul în modul manual mi-a permis să manipulez cu adevărat aspectul imaginii mele și aproape să devin pictor cu lumină.





Această fotografie a pilonilor debarcaderului a fost inspirată de la unul dintre artiștii mei preferați, pictorul expresionist abstract american Franz Kline. El a folosit adesea lovituri ample de pensule agresive cu vopsea neagră pe pânză pentru a-și transmite emoțiile. În loc de o pensulă am SIGMA fp, care mă inspiră cu adevărat să fiu creativ și să experimentez cu fotografia.



Articol preluat de pe siteul Sigma UK
Puteți vedea mai multe imagini realizate de Stuart Pitkin mai jos:
Instagram: https://www.instagram.com/stuartpitkin
Site: http://stuartpitkin.co.uk

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!