85mm F1.4 DG DN Art - Impresii cu Meg Loeks

85mm F1.4 DG DN Art - Impresii cu Meg Loeks
Bineînțeles, primele impresii despre orice tip de echipament de fotografiat sunt adesea estetice. Când am scos din cutie noul SIGMA 85mm F1.4 DG DN Art , am fost imediat impresionată de dimensiunea compactă a obiectivului. Similar la dimensiune cu 35 mm F1.4 DG HSM Art, este mult mai mic și mai ușor decât 85 mm F1.4 DG HSM pentru Canon EF. Și ar trebui să fie, pentru că una dintre caracteristicile preferate ale camerei mele Sony A7R IV este dimensiunea sa mai mică. Este cu siguranță contraproductiv să am un obiectiv mare și greu pe camera mea Sony, atunci când portabilitatea este un avantaj principal.

SIGMA este cunoscută pentru portofoliul de lentile luminoase, sharp și de înaltă calitate, iar acest nou obiectiv întrunește cu totul aceste principii. Cu noul 85mm F1.4 DG DN Art, sunt capabilă să mențin cu ușurință focusul pe subiecți în mișcare rapidă, la diafragmă F1.4. Acesta este acum cu siguranță cel mai rapid teleobiectiv pe care îl dețin. Iubesc să folosesc obiectivele Sigma de 85 mm pentru fotografie “life style”, dar acestea sunt uimitoare si pentru fotografia de portret. În imaginea de mai jos, am reușit  la F1.6 să focalizez cu usurință prin rama ușii.


SIGMA 85mm DG DN Art on Sony A7R IV / F1.6, 1/320s, ISO 100

Unul dintre motivele pentru care prefer distanța focală de 85 mm este că pot capta un bokeh frumos, caracteristică pentru care sunt cunoscute lentilele lungi, la o distanță mica de copilul meu. Imi place, mai ales pentru că fiica mea este la  vârsta la care trebuie să fiu lângă ea. Momentele cu cei mici sunt trecătoare și sunt capabilă să surprind cu ușurință acele momente într-un mod visător, fără a rata niciun cadru.


SIGMA 85mm DG DN Art on Sony A7R IV / F1.4, 1/1000s, ISO 160

SIGMA 85mm F1.4 DG DN Art - disponibil pentru Sony E-Mount și L-Mount, combină toate caracteristicile pe care le-am dorit într-un singur obiectiv. Este mic și ușor, foarte sharp, rapid și magnific. Spre deosebire de un obiectiv de 135 mm sau 105 mm, nu trebuie să stau prea departe de copiii mei pentru a surprinde un moment. În ansamblu, combinația de versatilitate, portabilitate și calitate excepțională a imaginii face ca acesta să fie un obiectiv ideal pentru camera mea mirrorless.



Articol preluat de pe blogul SIGMA USA
Articol scris de Meg Loeks Ambasador SIGMA USA
 

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!