SIGMA 85mm F1.4 DG DN Art - Celebrează-i pe cei dragi!

SIGMA 85mm F1.4 DG DN Art - Celebrează-i pe cei dragi!
O persoană nepretuită este aceea de care iți pasă necondiționat.
Toți suntem neprețuiți și iubiți de cineva, indiferent cine am fi, iar acesta este cel mai frumos lucru din lumea.
Această apreciere este specială și sinceră.
Iubirea este neprețuită și vesnică.
Vă invităm să-i celebrați pe cei dragi prin intermediul fotografiei, să vă impartașiți iubirea, bucuria și pasiunea alături de ei.
 




Fotograf - Tony Noel
Țară - Franța
Model - Ambre

Ambre este un model în vârstă de 21 de ani, ce iși împarte timpul intre studierea marketingului și ședințele foto. Întotdeauna în cautarea inspirației, îmi place cât de deschisă este către alte culturi și dorința ei de a impartăși experiențe. A o asculta despre ultimele ei calătorii este întotdeauna o plăcere.


 


 

Instagram: @ambremf

Model: Bess

Sebastien, zis si Bess, este un artist din orasul meu natal, Lyon. Meseria lui este de „spray artist”, dar a fost printre primii ce au folosit digitalul. O persoană foarte creativă, dar nu în ultimul rând, este cel mai tare tătic, întotdeauna dornic să transmită cunoștintele fiicei sale sau oricărei pesoane ce o întalnește. Un tip grozav cu care întodeauna iubesc să discut!






 

Instagram: @besss_fr

Model: Heeven

Un mare talent. Heeven este un model în vârstă de 24 de ani și pare talentat la toate. Prima pasiune a fost Parkour, dar este și un foarte bun pianist. Nu acel pianist obișnuit ce cântă la petreceri. Nu! Este extraordinar și cântă în orchestra națională. Il puteti asculta în Lyon.




 

Instagram: @heeven__

Model: Jim

Jim are 35 de ani și lucrează în aceeași clădire ca și mine și este de asemenea, fotograf. Viața lui se invarte în cultura de strada și tot ce ține de cartier. Te poți baza întotdeauna pe el!




 
 

Instagram: @ruedalgerie

Model: Markus

Markus are cea mai impresionantă personalitate din districul 1 din Lyon. Având 70 de ani, acesta a fost 32 de ani proprietarul unei faimoase librării din cartier. Colecția lui de cărți este uriasă, de la nuvele la benzi desenate, și este posibil sa găsești Sfântul Graal acolo. Poți să il abordezi fără griji dacă ai drum prin Lyon. Știe totul despre benzi desenate.


 


 

instagram: @markus_leicht

Model: Madeleine

Madeleine este dansatoare încă din copilărie. Ea are acum 23 de ani și este în plină ascensiune a carierei de dansatoare clasică. Iubesc această dedicare! Defapt, ea dansează pentru Opera din Nice, dar are reprezentații și la Baletul de Stat din Munich. Ador eleganța si finețea miscărilor ei. O placere să o fotografiezi. Multumesc, Madeleine!




 

Instagram: @madeleinepastor

Model: Leo

Leo, 30 de ani, tată a doi copii și un optician cum nu este altul. Are obiceiul să călătorească pentru a cauta ochelari, unii deosebiți, sa-i repare și să-i ofere clienților lui. Imi place cât de creativ si eco este. Ma simt mereu bine când sunt în magazinul lui, ascultându-l.


 
 



Instagram: @retroviseur.workshop

Model: Theodora & Emma

Theo este o dansatoare și coregrafă din Lille, nordul Franței, dar stabilită în lumea largă, cunoscută pentru stilul avangardist și charisma ei puternică. Nascută sa fie dansatoare, viața ei înseamnă dansul. Sunt pur și simplu indrăgostit de cât de pasionată este și cât de deschisă în ale oferi sfaturi celorlalți, cum o face cu prietena ei, Emma, o dansatoare și un model de invidiat.
 




 

Instagram: @theodora.ghettostyle

Model: Younès

Younès are 19 ani. El este tipul nou de pe terenul unde dansatorii obișnuiesc să facă repetiții, dar venind dintr-o familie de dansatori, fiți siguri că o să mai auziți de el. Întotdeauna este acolo pentru a repeta mișcări complexe și scheme. Un tip super cu care ai vrea să iți faci veacul.


 
 
 

Instagram: @yousswst

Fotograf - Du Li Chao
Țară - China
Model - Emily

Emily este editor șef  la o faimoasă revistă internațională de modă și este fosta mea colegă de facultate. Este sobră, dar este amuzantă și are un suflet cald.




 

Model: Kendo Master

El este un maestro în Kendo în cea mai mare sală de Kendo din oraș. Este un profesor strict, și și-a setat niște standarde morale și profesionale foarte înalte.



 
 

Model: Rock

Rock este producător de film. El este omul cu puține vorbe, dar foarte pasionat de munca lui. Dacă mi-ai spune să-l descriu, aș spune : „ Tăcut și plăcut"
 
 
 

Model: Nian-en

Nian-en, un model ce mi-a devenit prieten la muncă. Mă atrage la ea personalitatea independentă și fizionomia orientală.
 
 
 

Model: Jin ye

Jin ye este cizmar și un foarte bun maestru, este un bun vecin ce trăiește în comunitatea mea. Il admir foarte tare. El este și un entuziast colecționar de CD-uri


 
 

Model: Lee Wai

Lee Wai este moderator la televizunea din Zhejiang. Este priceput și talentat în toate. Nu mă plictisesc niciodată sa îi ascult poveștile.




 
 

Model: Necuvântătoare :)




 

Fotograf: Mina Daimon
Țară: Japonia





 
 
 

Fotograf: Abigail Steed
Țară: Marea Britanie
 
 

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!