Momente de familie cu 35mm F1.4 HSM | Art

Momente de familie cu 35mm F1.4 HSM | Art
Ca mamă a patru copii mici și fotograf cu normă întreagă, eu sunt si povestitorul familiei mele. Am unul din cele mai importante „locuri de muncă” din întreaga lume: surprind cele mai mai importante momente pe care le știm, acelea trecătoare. Este important pentru mine să am un aparat de fotografiat pe care mă pot baza pentru a surprinde amintirile familiei noastre.



Când sunt afară cu copiii mei, trebuie sa am un echipament cât mai usor, iar aproape mereu am obiectivul  SIGMA 35mm | Art - este cel mai versatil. Pentru mine este imperativ să ma mișc ușor, copiii mei au vârste cuprinse între 7 ani și 6 luni, așa că am adesea cel puțin unul din ei. Fie că o fotografiez pe fiica mea în spații strânse precum pătuțul ei, fie că trebuie să fiu aproape de băieții mei în timp ce fac drumetii, 35mm este salvarea meu care funcționează în aproape orice situație.

Dincolo de versatilitatea sa, ce apreciez cel mai mult la acest obiectiv este claritatea. Prefer să fotografiez mai mereu la diafragmă deshisă când fotografiez copiii, iar acest obiectiv este sharp atunci când fotografiez oriunde între 1.6 și 2.2, acestea sunt focalele cele mai utilizate. 35mm este de departe unul dintre cele mai rapide și mai clare lentile. Dețineam unul din obiectivele performante și mult mai scumpe de la concuranță, dar obiectivul meu SIGMA a depășit celelalte 35mm în claritate aproape de fiecare dată.



În aceeași notă, autofocusul este incredibil de silențios și rapid. Într-o zi, pot fotografia atât pe fiica mea adormită în pătuțul ei, cât și băieții mei care aleargă pe afară, iar în tot acest timp, SIGMA 35mm este capabil să se raspunda rapid și eficient. Chiar și aproape la diafragma deshisă, imaginile mele sunt încă foarte sharp. Acest lucru este valabil și pentru video. 35mm este obiectivul meu preferat atunci când înregistrez momentele speciale ale familiei mele - nu îmi fac niciodată griji filmez incă un moment important.



Prefer lentilele SIGMA din cauza reputației lor pentru durabilitate, iar 35mm nu face excepție. Este o o bestie de lentilă, care este minunată pentru mine, deoarece nu sunt foarte blândă cu echipamentul meu. Este puțin cam greu să fiu delicată cu echipamentul meu când alerg cu băieți pe trasee noroioase aproape în fiecare zi. Chiar și în ciuda unor urme de uzura minore, funcționează în continuare fără probleme. SIGMA 35mm | Art este făcută pur și simplu să dureze.



Culoarile joacă un rol important în stilul meu - gravitez mereu spre scene pline de vis, alb-negru. Culorile SIGMA 35mm sunt  superbe și face atât de distractiv să mă joc cu imaginile mele. Culorile sunt naturale și vibrante - tonurile pielii sunt corecte și reale în comparație cu concurentul său, care pare adesea verde și plictisitor.



Cireașa de pe tort: prețul imbatabil al SIGMA 35mm | Art. Ca mamă a unei familii cu buget restrans, acesta este un plus uriaș pentru mine, cred că este o ușurare pentru orice părinte ce este si fotograf.



Cu unghi larg de 35 mm, nu există nicio limită in redarea povestilor. Obiectivul este de departe unul dintre cele mai durabile și versatile lentile pe care le dețin. Sunt în măsură să documentez toate momentele familiei mele în timp ce sunt încă în imediata apropiere de cei mici. Este atât de important pentru mine ca mamă să fiu prezentă și să surprind acele momente trecătoare pentru copiii mei și pentru a mă uita în urmă peste zeci de ani..

Articol preluat de pe blogul SIGMA USA
Articol scris de Meg Loeks Ambasador SIGMA USA

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!