Fotografiind lumea din jur cu 14-24mm F2.8 DG HSM Art

Fotografiind lumea din jur cu 14-24mm F2.8 DG HSM Art
Ca fotograf de călătorie și “life style”, iubesc să vizitez destinații îndepărtate din întreaga lume și să cunosc diferitele culturi. Prin toate acestea, încerc să creez imagini inspiraționale ce emană arta și influența locală. Echipamentul mele principale pentru toate acestea este aparatul meu de încredere de fotografiat , dorința de a explora și de a crea, multă  cafea pentru acele ședințe foto de dimineața devreme și partenera mea de călătorie, Zory.



Acum, despre echipamentul meu, fotografiez în principal cu un Nikon D750 și două obiective Sigma - 35 mm 1.4 ART și 14-24mm 2.8 Art . 14-24mm este un instrument incredibil pentru camera mea, deoarece nu știu niciodată dacă voi avea spațiu pentru a captura fotografii mărețe ce incorporează toate detaliile incredibile. Pentru a surprinde toate detaliile acestei moschei din Malaezia, a trebuit sa fotografiez la distanța focală de 14mm.



Posibilitatea de a seta distanța focală între 14 și 24 mm îl face, de asemenea, destul de versatil. Uneori veți avea nevoie de toți cei 14 mm, iar alteori 24 mm este perfect. În această fotografie de la Sintra, Portugalia - am fotografiat scena la 24 mm, care a încadrat perfect pereții.



Dacă îți plac obiectivele sharp (cui nu-i plac?), atunci vei fi foarte mulțumit de 14-24mm. Este la fel de sharp la toate distațele focale și mai sharp decât obiectivele mai scumpe de la concurență. Dacă intenționați să vindeți printuri - acest obiectiv este extrem de bun. Am mers cu mașina în jurul Castelului Combe, Anglia, timp de o săptămână într-un Mini Cooper și am capturat această minunată potecă cu copaci.



Tot acest spațiu suplimentar aduce imaginii un plus de creativitate.

Locuim lângă parcul Ana Colbrith, care are o vedere panoramică asupra orașului. Așadar, pentru Halloween-ul de anul trecut, am decis să facem o ședință foto “înfricoșătoare” , completată cu dovleci sculptați, lumini cu led și efecte de fulgere adăugate. Am așezat camera foto cu 14-24 pe un trepied și am făcut câteva fotografii. Afară era destul de întuneric, dar imaginea a ieșit destul de clară!

Iată câteva dintre celelalte imagini preferate din călătoriile mele făcute cu 14-24mm



















Durabilitatea - 14-24 se simte solid în mână cu o construcție serioasă din sticlă și exteriorul metalic. Am pus măna pe obiective din plastic ce se simțeau ieftin. Acest obiectiv redă opusul - este foarte bine construit. De asemenea, este etanș la apă și praf, astfel încât să nu vă faceți griji în condiții de vreme nefavorabilă.
De asemenea, dacă doriți sa valorificați la maxim, Sigma 14-24mm are un preț mai bun cu aproximativ 600 $ decât singurul său concurent direct. Sigma funcționează la fel de bine - așa că, pentru mine, prefer să folosesc difereța de bani pentru un bilet de avion către o destinație îndepărtată.

Articol și fotografii de Henry Wu- preluat de pe www.sigmaphoto.com

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!