Creând artă cu SIGMA 105mm F1.4 DG HSM | Art de Abul Shah

Creând artă cu SIGMA 105mm F1.4 DG HSM | Art de Abul Shah
Abul Shah of Gracious descrie stilul său ca fiind natural, sincer și romantic. El crede că obținerea de imagini frumoase este atât o responsabilitate, cât și o artă, deoarece scopul său este de a lăsa o moștenire. I-am cerut lui Abul să testeze noul SIGMA 105mm F.4 DG HSM | Art, astfel încât să vedeți cum se încadrează în fluxul său de lucru creativ.

Fotografia este o artă? Aceasta este o întrebarea și o dezbaterea veche.
În esență, arta este o operă creată de orice îl inspiră, ce vede și alege să arate un om. Este vreo diferență când vine vorba de fotograful creativ?



Fotograful creativ va trece dincolo de simpla fotografiere sau documentare a ceea ce alege să vadă sau să nu vadă. Pentru ei, exprimarea emoției prin tehnici și idei compoziționale creative conduce tot ceea ce fac și este vizibil în fiecare imagine.



Fotografia, pentru mine personal, este o artă. Tresărirea emoției in privitorul lucrărilor mele este un scop esențial. Vreau să-i captivez, chiar dacă doar pentru o clipă. Fie că este vorba de expresia bucuriei, tristeții, misterului sau iubirii, creând imagini care să permită creativității brute a fotografului să domine mai presus de orice; aceasta este cu adevărat o artă.

Recent am folosit pentru prima dată obiectivul Sigma 105 1.4 DG HSM Art și s-a întâmplat ceva unic; Simțeam că mă “împinge” creativ.





Mai întâi am avut un șoc, apoi au venit nenumărate momente de inspirație creativă. Ce pot sa spun? claritatea, precizia focalizării și calitatea acestui obiectiv sunt incredibile.



Obiectivul 105mm Art nu este doar un instrument pentru mine, mi-a dat inspirație,  m-a facut să ies din zona mea de confort și a devenit de neprețuit pentru mine ca fotograf.



Sunt încântat de posibilitățile infinite pe care mi le-a oferit acest obiectiv pentru a-mi împinge limitele creative, iar explorarea acestor posibilități este ceea ce hrănește sufletul meu creator.



Deci, ca răspuns la întrebarea inițială, da, fotografia este o artă, iar acest obiectiv este un instrument pentru un artist.

Mai multe despre artist:https://www.instagram.com/graciousphotography/ 
Articol preluat de pe blogul Sigma UK.
 

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!