90mm F2.8 DG DN | Contemporary - Sunt pasionată de lucrurile pure, dar puternice - Wen Jing

90mm F2.8 DG DN | Contemporary - Sunt pasionată de lucrurile pure, dar puternice - Wen Jing
Folosesc o diversitate de echipamente fotografice, cum ar fi Leica, SIGMA, Fujifilm, Hasselblad și Canon. Dar sunt un utilizator fidel al Leica. De la joaca pe film cu Leica până la utilizarea ulterioară a unei camere digitale, mi-a plăcut întodeauna feeling-ul retro.

Meseria mea actuală este de fotograf comercial și artist vizual. Cred că fotografia comercială are un potețial enorm. Este posibil ca multor fotografi să nu le placă partea de business, administrativa, dar eu o văd într-un mod diferit. Nu numai că vă solicită să vă perfecționați continuu, ci și să vă cultive abilitătile generale, comunicarea în timpul fotografierii, cunoașterea branșei și așa mai departe. În acest proces, veți continua să vă îmbunătățiți toate aspectele. Ești capabil să ai o libertate mai mare de a crea stilul pe care îl iubești în timp ce îl practici. Cred că antreprenoriatul și creația artistică trebuie să găsească un echilibru bun, ceea ce este foarte important. Eu aș spune că, în calitate de fotograf, îmi pot îmbunătăți abilitățile la locul de muncă, pot face creații mai bune și mă concentrez la lucrurile care îmi plac și doresc să le creez.




Ce părere ai despre noile obiective din seria SIGMA I, în special de 90 mm F2.8 DG DN | Contemporary?
Sunt impresionată de dimensiunea și greutatea redusă a seriei SIGMA I. Întotdeauna am folosit distanță focală de 90mm pentru a ieși afară și a fotografia, dar obiectivele cu această distanță focală sunt în general mai grele. Ca fotograf de sex feminin,  cred că aspectul exterior plăcut și dimensiunea echipamentului sunt caracteristici care contează cu adevărat. SIGMA 90mm F2.8 DG DN | Contemporary îmi oferă o experiență foarte diferită.
 


SIGMA 90mm F2.8 DG DN | Contemporary, SIGMA fp L, ISO 1000, F4, 1/160s

SIGMA 90mm F2.8 DG DN | Contemporary, SIGMA fp L, ISO 1000, F4, 1/160s

Ce ne poți spune despre experiența ta ca fotograf? Cum ai ajuns să lucrezi în acest domeniu?

Tatăl meu este foarte pasionat de fotografie, obișnuia să facă fotografii pe film încă de când eram eu mică. Mai târziu la facultatea de artă și design am urmat un curs de fotografie. În acel moment am început să învăț cum să folosesc o cameră digitală. Mai târziu, după absolvirea universității, am avut mai multe joburi care mi s-au părut mie că îmi plac. Am lucrat ca reporter în mass-media, am lucrat ca designer într-o companie de design, am creat design-ul la haine pentru o casă de modă și apoi am fost grafician într-o companie de jocuri. Cu toate acestea, indiferent de ceea ce am făcut, fotografia a fost singurul lucru care mi-a rămas. Astfel, când am decis să fiu independentă, am devenit fotograf și mi-am creat propriul studio de fotografie. Când încă făceam grafică pentru companie de jocuri, am creat un afiș pentru un cunoscut serial de televiziune .Clientul a fost foarte mulțumit de munca mea și a dorit ca de atunci înainte sa ma ocup eu cu proiectarea posterelor ulterioare ale serialului. Prietenul meu i-a spus clientului că vreau să încep să mă ocup de fotografie, așa că acesta m-a desemnat să mă ocup și de fotografie: așa am ajuns să creez afișe de film, seriale și fotografie cu artiști. Pentru mine, fie designul, fie fotografia, ideile creative și estetica sunt întotdeauna nucleul, doar ele conduc expresia vizuală finală prin diferite moduri de prezentare.
 

SIGMA 90mm F2.8 DG DN | Contemporary, SIGMA fp L
ISO 800, F3.2, 1/60s

SIGMA 90mm F2.8 DG DN | Contemporary, SIGMA fp L
ISO 800, F2.8, 1/250s
 

SIGMA 90mm F2.8 DG DN | Contemporary, SIGMA fp L
ISO 320, F2.8, 1/60s

SIGMA 90mm F2.8 DG DN | Contemporary, SIGMA fp L
ISO 320, F2.8, 1/100s

Ce rol joacă fotografia în viața și cariera ta?
Fotografia este o parte indispensabilă a vieții și carierei mele. Într-o zi s-ar putea să mă îndrăgostesc de alte lucruri și să încetez să îmi mai câștig existenta din fotografie, dar fotografia mă va urma tot timpul vieții mele. Pentru că este calea mea de a observa lumea. Mă face să văd lucrurile mai frumoase în viața mea.
 

SIGMA 90mm F2.8 DG DN | Contemporary, SIGMA fp L
ISO 500, F2.8, 1/2000s

SIGMA 90mm F2.8 DG DN | Contemporary, SIGMA fp L
ISO 500, F2.8, 1/2000s


SIGMA 90mm F2.8 DG DN | Contemporary, SIGMA fp L ISO 100, F3.2, 1/200s

Cum îți creezi propriul stil?
Cred că stilul de fotografiere este foarte asemănător cu propria personalitate. Numele meu este Wen Jing, care înseamnă „grațioasă și liniștită”. Mulți oameni spun că sunt la înălțimea numelui pe care mi s-a dat. Dar, de fapt, în fața lucrurilor care îmi plac și a oamenilor pe care îi cunosc, nu sunt deloc liniștită și voi fi întotdeauna extrem de entuziastă.
Acest lucru se reflectă cu siguranță în fotografiile pe care le fac, care sunt pure și curate, dar puternice, precum și cu multe lucruri care îmi plac.


SIGMA 90mm F2.8 DG DN | Contemporary, SIGMA fp L ISO 200, F2.8, 1/640s

De ce ți se potrivește atât de bine seria SIGMA I și ce cuvinte ai alege pentru a descrie experiența ta de utilizare a acestor obiective noi?
Mic, asta am spus mai înainte. Obiectivele din seria I sunt mici, ușoare și ușor de transportat, ceea ce este deosebit de convenabil.
Textura. Corpul obiectivului integral din metal și piesele din aluminiu tăiate cu precizie nu numai că oferă obiectivului un design excelent, ci și un semn de durabilitate, ce ridică calitatea generală a obiectivului.
Retro. Întregul obiectiv are un aspect retro, iar senzația operațională, inclusiv senzația mecanică bine definită a sunetului în timpul focalizării, este rafinată.
 


Fotografiile fără informații sunt realizare cu alte obiective SIGMA
 

Wen Jing Fotograf de modă.

A studiat la ”Xiamen Academy of Arts and Parsons School of Design” din New York. Câștigătoarea premiului întâi la concursul mondial de fotografie franceză.
Lucrările sale au fost expuse la Muzeul de Artă Wang Hui, a publicat un album foto ce conține o colecție de portrete pe care le-a creat pentru Michelle Yeoh, Hu Ge, Liu Tao, Tong Liya, Wang Bo, Zhang Junning, Liu Yifei, Qi Wei, Yi Gang și alți artiști cunoscuți. De asemenea, a creat fotografii comerciale și afișe pentru serialele TV populare din China. A fotografiat pentru reviste precum „Cosmo”, „ELLE” și „GQ”. A fost director de creație pentru mărci precum Calvin Klein, Levis, Dior, Microsoft, HP, Huawei ... etc.


 

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!