70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports - Impresii

70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports - Impresii
70-200mm F2.8 este adesea numit “zoom-ul de portret”. Când am primit obiectivul de la SIGMA, am fost surpins, „nu este un obiectiv din gama Art!”. Deși gama de zoom este cu siguranță excelentă pentru portrete, viteza mare de focalizare este perfectă pentru sporturile de interior, pentru studio, fotografie macro, precum și fotografie de peisaj. Nu este de mirare că fotografii sunt captivați de obiectiv. Când majoritatea obiectivelor de 70-200 mm obișnuiau să aibă o distanță minimă de focalizare mai mare, SIGMA a reușit scurtarea acesteia, daca memoria nu ma însală. Acum, fiecare producător face lucruri grozave, angajându-se într-o concurență acerbă. Predecesorul SIGMA nu a făcut excepție și nu aș fi zis că trebuie înlocuit. Cu toate acestea, au făcut-o in concordanță cu liniile conceptuale actuale. Inutil să spun că am fost nerăbdător să-l încerc. Iată impresiile mele.



Ceva  de adăugat la „realitate”.

Poate fi schimbată realitatea vizând obiectivul spre scene reale? Se poate face doar îmbunătățind performanțele fundamentale ale camerei și ale obiectivelor? Poate că răspunsul este NU, deoarece chiar și fotografierea împrejurimilor este dificilă și ceea ce înseamnă a fi real, este personal. Mai mult, „realitatea” care atrage oamenii nu poate fi produsă doar prin abordări comune. Cred că obiectivele SIGMA  sunt “ireale” și reprezintă “lucrul bine făcut”.



Ceva de adăugat la reportaj.

Mereu ezit să intru în spatiul de lucru al unui client, chiar și atunci când ei îmi cer să-i fotografiez. Fac tot posibilul să nu-i deranjez și să mențin starea spirituală  „nealterată”. Aș vrea chiar să nu mai respir, dacă aș putea. Îmi place să nu alterez atmosfera. Gama 70-200mm asigură asta. De asemenea, bokehul special, intens si redarea excelentă sunt gata să vă uimească.



Înainte de a fotografia, i-am spus doar unde să stea pentru a avea o lumină bună. După cum s-a menționat, ceea ce poate să adauge un fotograf în cadru este limitat în reportaje. Cu toate acestea, mă pot concentra pe fotografiere din moment ce obiectivul captează pe deplin toate detaliile. Acest portret este natural și simplu. Frumusețea este realizată de ceva mai mult decât o interpretare de înaltă calitate. Onestitatea. Poate că este fi cel mai greu de realizat în aceste zile.



„Puterea” a fost adăugată în trusa mea.

Majoritatea obiectivelor pentru testare nu sunt aceleași ca versiunile de lansare. Sunt absolut gata de testat, dar vor fi complet inspectate și îmbunătățite înainte de a fi puse pe piață. Bokeh-ul este "moale" în prim-plan și în fundal. Rezoluția este foarte mare la deschidere largă, și aberația este incredibil de scăzută. Redarea este la un nivel ridicat din toate punctele de vedere. Deținerea acestui obiectiv cu zoom este ca și cum ai avea mai multe obiective fixe din linia Art ​​ce te va ajuta să te descurci în toate situațiile, începand cu distanța de teleobiectiv mediu. Face mai mult decât a capta. Performanța sa fundamentală va scoate ce este mai bun din fiecare scenă.


 

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!