28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary - Ușor, inteligent și agil. Perfect pentru un fotoreporter - Robin Jafflin

28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary - Ușor, inteligent și agil. Perfect pentru un fotoreporter - Robin Jafflin
Sunt fotoreporter. Astfel, uneori trebuie să “împing” camera și obiectivul dincolo de limitele lor. Proteste sociale, condiții extreme sau lumină slabă, trebuie să mă pot adapta la toate situațiile.

Pe baza acestui motiv, când am încercat SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary, am început imediat să-l iau cu mine oriunde aș fi mers fără nici o ezitare.




 

Când am vizitat atelierul de cuie Rivierre situat în nordul Franței, am știut imediat că va fi un test perfect pentru acest obiectiv. Fotografii largi, detalii, trăsături, etc ... Am știut că voi putea produce toate tipurile de fotografii posibile. Inființat la sfârșitul secolului al XIX-lea, metodele de producție ale acestui atelier s-au schimbat foarte puțin de atunci. În hangarele “răsărite” de la Revoluția Industrială, atmosfera luminoasă este o particularitate pe care îmi place în mod deosebit să o fotografiez. Tonurile deschise sunt vii, iar umbrele sunt profunde.





Am vazut o legatura directă cu ceea ce reprezintă ADN-ul Sigma, prin prisma istoriei ca producător de obiective . Un know-how unic care a rezistat de ani de zile, fără a-și nega originile sau moștenirea. Prin urmare, atelierul de cuie Rivierre este locul perfect pentru a experimenta SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary. În uz, am redescoperit că acest obiectiv  are o redare fidelă și contraste remarcabile ca ale imaginii din clasa Art, care în opinia mea sunt farmecul produselor SIGMA.

Pe de altă parte, F2.8 este foarte apreciat, mai ales în portret. Permite subiectului să iasă bine în evidență, în timp ce îl detașează bine de fundal. Și apoi greutatea redusă este cu siguranță un alt merit crucial. Obișnuit cu camerele full frame și de multe ori cu lentile grele pentru aceste sisteme, am uitat uneori că am o cameră mirrorless si un obiectiv.





Fie pentru fotografie de stradă, reportaj sau portret, SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary este obiectivul versatil și de înaltă calitate prin excelență. Pe scurt, mi-a plăcut acest obiectiv care, după gustul meu, are toate calitățile necesare pentru a-l transforma într-un obiectiv indispensabil.

Mic, ușor, precis și cu o redare impresionantă, este obiectivul ideal de zi cu zi și pentru proiecte fotografice umitoare.




 
 

Robin Jafflin
Fotoreporter și reporter

 
Reporter și fotoreporter, a absolvit Paris Ecole Publique de Journalisme de Tours (EPJT) și Ecole des Gobelins. A lucrat cu „Vice”, „La Croix”, „Les Echos” și „La Vie” , ca reporter si fotoreporter.
 
Lucrările sale au fost selectate pentru Grand Prix Paris Match 2017 și 2018 și a primit premiul 2 în 2017.
 

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!