28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary - Nu ratați niciodată un moment prețios - Meg Loeks

28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary - Nu ratați niciodată un moment prețios - Meg Loeks
Punctul central al muncii mele se află în casă și surprinde rutina de zi cu zi a familiei mele. Stilul meu este semnătura mea. Îmi doresc obiective care să mă ajute să relatez fără probleme și fără compromisuri. Deși asta înseamnă de obicei să mă bazez puternic pe “fixele” SIGMA Art , m-am îndrăgostit instantaneu de farmecul și caracterul noului 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary.





Lucrul minunat pentru un obiectiv rapid cu zoom, cum ar fi 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary este că, de obicei, pot regla pur și simplu distanța focală fără a pierde un moment trecător, chiar și cu lumină mai puțină. Fotografiez adesea în situații de lumină slabă, motiv pentru care gravitez în mod obișnuit spre “primeuri” precum SIGMA 35mm F1.4 DG HSM | Art sau 105mm F1 .4 DG HSM | Art. Cu toate acestea, deoarece copiii mei sunt mereu în mișcare, un obiectiv versatil cu zoom care îmi permite să recompun rapid și care excelează în condiții de lumină slabă este o schimbare binevenită de ritm. Acest nou obiectiv are totul - este ușor, compact, facil de utilizat și oferă în continuare o capacitate excelentă în lumină slabă și o calitate optică la nivel de “ART”. Pentru un fotograf profesionist ca mine sau oricine are de captat o mulțime de amintiri de familie este soluția perfectă.
 

Ceea ce îmi place cel mai mult la acest obiectiv este marea varietate de imagini pe care le pot realiza cu distanțe focale diferite. Îmi place să încadrez cu unghi larg atunci când fotografiez de sus sau în orice fel de spațiu îngust. Acest lucru se întâmplă pur și simplu pentru că un unghi larg va oferi mai multă flexibilitate și spațiu pentru a lucra. De asemenea, prefer să fotografiez larg atunci când surprind portrete în mediu, astfel încât distanța focală de 28 mm este perfectă pentru acest lucru.

Dacă vreau să surprind un portret mai tradițional cu copii mei, orice de la 50mm la 70mm va funcționa de minune. Cu acest obiectiv, pot mări unghiul cu ușurință dacă trebuie să-mi schimb compoziția, fără să trebuiască să mă dau înapoi. Acest aspect este semnificativ pentru mine, deoarece copiii mei - în special fiica mea mică - au o atenție scazută și de multe ori trebuie să acționez rapid.

În aer liber, unde am mult mai mult spațiu de lucru, îmi place în special să folosesc distanța focală de 70 mm. Combinat cu diafragma mare, fotografierea la 70 mm îmi permite să obțin o compresie frumoasă, ajutându-mi să-mi izolez copiii de fundalul încarcat. Bokeh-ul superb pe care îl pot captura la această lungime este uimitor, făcând imaginile mele în aer liber visătoare și magice.


 

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că următoarea mea caracteristică preferată a acestui obiectiv este dimensiunea și greutatea redusă. Cu patru copii mici, mâinile mele sunt deseori extrem de pline, așa că am nevoie de echipamentul meu să fie minim și ușor de transportat. Înainte de 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary, a trebuit să port mai multe obiective fixe full-frame pentru a mă asigura că aveam toate focalele acoperite. Dar cu acest obiectiv unic și o cameră compactă fără oglindă, am tot ce îmi trebuie pentru a-mi fotografia familia în aproape orice situație.

Deoarece sunt fotograf de portrete pentru copii, este de asemenea crucial ca obiectivul meu să se focalizeze rapid. Copiii mei sunt adesea în mișcare, iar SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary nu numai că focalizează incredibil de rapid, dar, de asemenea, are o claritatea foarte bună de la capatul wide și chiar începând cu F2.8. Nu este nimic mai rău decât să pierd un moment special, deoarece echipamentul meu nu a fost la înălțime. Din fericire, nu trebuie să-mi fac griji cu acest obiectiv, indiferent de diafragmă sau distanță focală.





Ar trebui, de asemenea, să menționez că unul dintre multele lucruri pe care le ador la obiectivele SIGMA este cât de rezistente sunt. Nu am fost niciodată grijulie cu echipamentul meu și, de-a lungul anilor, obiectivele mele SIGMA și-au dovedit valoarea. 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary nu face excepție. Se simte solid și robust, iar construcția simplă rezistentă la intemperii înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji atunci când apare vreo ninsoare sau ploaie. Sunt încrezătoare că acest obiectiv va putea ține pasul cu mine și cu întreaga mea familie pe măsură ce anii vor trece.
 



Un ultim lucru pe care am vrut să-l subliniez a fost distanța minimă de focalizare. Există momente când trebuie să fiu aproape de copiii mei din motive de siguranță și este imperativ să am un obiectiv pe care să-l pot folosi cu ușorința și sa îmi fie la îndemână. 28-70mm F2.8 DG D N | Contemporary este foarte sharp la fotografierea de aproape, facilitând captarea momentelor la o distanță sigură de copiii mei.

SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary, un obiectiv atât de versatil. Îmi place că pot să-mi fotografiez cu ușurință copiii fără a pierde niciun moment. Îmi acoperă toate nevoile cu o gamă largă de distanțe focale, de la unghi larg până la un unghi perfect pentru portret. Îmi place cât de mic și ușor este, portabil și foarte practic.
 

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc de la alți fotografi este: „Dacă ar trebuit am doar un obiectiv, care ar fi acela?” Acum, că am avut ocazia să-l încerc, răspunsul meu ar fi cu siguranță SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary.


 

Meg Loeks
Fotograf

 
Ambasadorul SIGMA America Meg Loeks locuiește într-o parte îndepărtată a peninsulei superioare a Michiganului împreună cu soțul ei, patru copii mici și mai multe animale. Călătoria ei în lumea fotografie a început când era tânără, fotografiind pe film și dezvoltându-și propriul stil. Este fotograf de portrete și “lifestyle”. Meg este, de asemenea, mentor și instructor la Clickin Moms și “Profoto Legend of Light”. Este, de asemenea, fotograf voluntar pentru The Gold Hope Project, o organizație nonprofit care oferă familiilor care luptă împotriva cancerului pediatric o sesiune foto gratuită.


 

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!