105mm F2.8 DG DN Macro Art - Amintiri Excelente - Gardères & Dohmen

105mm F2.8 DG DN Macro Art  - Amintiri Excelente - Gardères & Dohmen

Realizați detaliile de zi cu zi mai magnifice


O nuntă este un moment contra cronometru. Este un preludiu magic de conectare, de a spune reciproc lucruri importante și a iubi în fața întregii noastre lumi. Există intensitate la o nuntă, există priviri intime care spun multe, detalii profunde, grațioase, stres, momente unice și gesturi prețioase.

În calitate de fotografi de nuntă, este esențial pentru noi să putem capta toate detaliile zilei nunții tale ... și nu numai. Este esențial să surprindeți imagini la fel de frumoase pe cât a fost momentul trăit și să puteți capta emoții cât mai repede posibil, pe cât de imperceptibile și trecătoare pot fi.

Suntem pasionați de munca noastră. Suntem maeștri: pentru noi, asta înseamnă să ne punem talentul în slujba mirilor noștri. Acest “know-how” este artistic, creativ și îl orientăm către satisfacerea clienților noștri. Exact ca un bijutier sau un cofetar.. Aceste meserii necesită instrumente adecvate, fiabile și precise. Instrumente care ne permit să ne depășim așteptările. Pentru un fotograf, obiectivul deține acest rol. Obiectivul este calea către imagine.



 

Clienții noștri au așteptări mari de la fotografiile noastre și noi avem așteptări mari de la echipamentele noastre. Ne încredințăm poveștile obiectivelor SIGMA de câțiva ani, iar acest nou SIGMA 105mm F2.8 DG DN MACRO | Art va adăuga noi perspective în cel mai bun mod posibil.

Inele ce așteaptă să intre pe scenă ... Fotografia MACRO ne permite să scoatem în față gravurile și, astfel, să prezentăm cuplul nostru minunat. Un detaliu trecător ... ne putem strecura mai aproape și putem conta pe viteza și eficiența focalizării și claritatea obiectivului. Ființe pereche, ce vibrează prin dragostea lor ... ne putem baza pe o distanță focală care se potrivește perfect si la portrete, în perfectă armonie.


 

Soarele luminează peisajul... și bokehul moale al SIGMA 105mm F2.8 DG DN Macro | Art amplifică momentul. Pe măsură ce scenele se succed, obiectivul se dovedește a fi surprinzător de versatil.
 
 



Da, fotografia de nuntă se referă la surprinderea a ceea ce se întâmplă, a momentelor rapide și mai lente, ceea se întâmplă brusc și ceea ce este de asteptat, ce se poate strănge intr-o palmă sau captarea sublimă a unui peisaj.






 

Ambianțele luminoase se succed, de la iluminare parțială la iluminare totală, și de la luminile moi care se filtrează prin ferestre până la luminile nocturne. În cele câteva ore trebuie să fii reporter foto, fotograf de portrete, fotograf de macro...



Trebuie să fii pregătit pentru orice, oricând și să fii în stare să captezi cele mai bune fotografii ... SIGMA 105mm F2.8 DG DN MACRO | Art ne va sta alături de acum înainte. Această experiență cu noul Macro 105mm F2.8 DG DN ne-a permis să ieșim din zona de confort și să încercăm să capturăm fotografii cu care nu eram obișnuiți. Am descoperit o distanță focală mai versatilă decât ne-am imaginat, care ne-aintrigat percepțiile. Calitatea acestui obiectiv, viteza sa, ne-au ajutat să înțelegem noutatea. În cele din urmă este un obiectiv ușor de utilizat, care face o echipă bună împreună cu fotograful său. Astfel, lucrările lui Margot (florar și decorator), Sandy (make-up artist și coafor) și a lui Clos Mirabel Estate au fost evidențiate pentru a oferi amintiri de neuitat mirilor noștri Johanna & Thomas. Această după-amiază târzie în fața  muntilor Pirinei a fost un moment cald, elegant și mai presus de toate foarte plăcut.

Gardères & Dohmen - Fotografi

Gardères & Dohmen sunt o pereche de fotografi de nuntă care lucrează împreună de aproape 10 ani. Amabili, sensibili, veseli și puțin obraznici, motto-ul lor nu s-a schimbat de la începuturile lor: faceți din fotografii povestea voastră de familie. Lucrează în mod regulat cu SIGMA la ateliere și evenimente, pentru a-și împărtăși pasiunea pentru munca lor precum și de a face oamenii fericiți.
---site---
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!