Sigma a câștigat patru premii TIPA 2021

Sigma a câștigat patru premii TIPA 2021
SIGMA Corporation are plăcerea să anunțe că SIGMA fp L, SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary, SIGMA 85mm F1.4 DG DN | Art și SIGMA 105mm F2.8 DG DN MACRO | Art au câștigat “TIPA World Awards” 2021.

1. SIGMA fp L
Denumirea premiului: CEA MAI BUNĂ CAMERĂ FOTO- VIDEO AVANSATĂ


La fel ca un jucător versatil care poate juca în orice poziție pe teren, compactul SIGMA fp L poate face față oricărei sarcini de imagistică. Această cameră digitală mirrorless încorporează un senzor full-frame de 61MP care poate fotografia în format RAW (DNG) pe 12 sau 14 biți și / sau JPEG într-o gamă largă de raporturi de aspect, plus o serie de formate video UHD 4K, toate cu “Linear PCM audio” pentru înregistrări continue de până la 2 ore. Capabilitățile cinematografice includ suportul a 3 formate de fișiere RAW prin înregistrarea via HDMI pe recordere externe, plus control cu ajutorul Gimbal-ului. SIGMA fp L servește și ca o opțiune excelentă pentru webcam. Când este conectat la un computer printr-un cablu USB de tip C, acesta poate emite audio și video și se poate încărca simultan, astfel încât videoclipul să poată fi transmis atât timp cât se dorește. 

2. SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary
Denumirea premiului: CEL MAI BUN ULTRA - TELEOBIECTIV CU ZOOM 


Un zoom cu rază lungă de acțiune creează un mod cu totul nou de a privi lumea și, pentru mulți, schimbă profund modul în care văd și captează natura, viața sălbatică și chiar cadrele foto-jurnalistice . Ușor (1135 g pentru montura L), sigilat împotriva intemperiilor, compact pentru gama sa (197,2 mm pentru montura L), acest obiectiv lansat recent profită din plin de tehnologia recentă SIGMA in fabricarea teleobiectivelor cu rază lungă de acțiune pentru camerele mirrorless. Diafragma cu 9 lame îmbunătățește bokeh-ul, ce este deosebit de interesant la distanțe focale mari. Motorul de tip “stepping” al obiectivului este optimizat atât pentru focalizarea de tip fază, cât și pentru focalizarea de tip contrast, astfel încât tehnologia de urmărire a ochilor, “Eye AF”, este optimizată perfect. De asemenea,  dispune și de un sistem de stabilizare optică ce oferta o compensare de 4 trepe de expunere,  ce extinde posibilitățile de fotografierea și în medii cu luminozitate scazută.
 

3. SIGMA 85mm F1.4 DG DN | Art
Numele premiului: CEL MAI BUN OBIECTIV PENTRU PORTRET


Destinat fotografilor profesioniști și celor entuziaști pentru a crea portrete uimitoare, SIGMA 85mm F1.4 DG DN | Art îndeplinește complet lista de dorințe pentru un obiectiv de portret. Primul, desigur, este potențialul unui bokeh foarte evident, precum și alte beneficii ale unui efect de fundal optic îmbunătățit atât pentru portret cât și pentru fotografia de natură. Apoi, SIGMA a acordat o atenție specială pentru a obține rezultate optime la orice deschidere a diafragmei, și mai ales atunci când este larg deschisă. Obiectivul încorporează un ansamblu impresionant de sticlă cu indice de refracție ridicat, cinci elemente speciale cu dispersie redusă (SLD) și un element asferic, rezultând în absența “color bleeding” și a efectelor de lumină deranjante sau a lipsei contrastului în situații de iluminare din spate, precum si  îmbunătățirea clarității de la centru la margine. Numeroasele comutatoare și funcții ale obiectivului îl fac o alegere potrivită atât pentru fotografie cât și pentru videografie.
 

4. SIGMA 105mm F2.8 DG DN MACRO | Art
Numele premiului: CEL MAI BUN OBIECTIV MACRO


Un obiectiv macro adaugă o notă specială viziunii unui fotograf, în special un obiectiv care poate îndeplini și funcția suplimentară ca obiectiv clasic de portret. SIGMA 105mm F2.8 DG DN MACRO |Art bifează toate caracteristicile fotografierii “close-up”: o deschidere maximă de F2.8, o distanță minimă de focalizare de 29,5 cm (11,6 inch), o mărire maximă 1: 1 și o diafragmă cu 9 lame rotunjite pentru un efect bokeh interesant. Deoarece o mare parte a fotografiilor macro se fac în aer liber, un strat hidrofug protejează împotriva intemperiilor. Numeroasele comutatoare de pe obiectiv (comutatorul de blocare a inelului de deschidere, butonul AFL și un comutator ce face schimbarea lină a diafragmei, utilă pentru videografi) se adaugă beneficiilor creative și practice pe care le oferă obiectivul. 

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!