Seria SIGMA I a câștigat premiile „2021 GOOD DESIGN BEST 100” și „2021 GOOD FOCUS AWARD [Design of Technique & Tradition]”

Seria SIGMA I a câștigat premiile „2021 GOOD DESIGN BEST 100” și „2021 GOOD FOCUS AWARD [Design of Technique & Tradition]”
SIGMA are plăcerea de a anunța că noile obiective SIGMA din Seria I pentru camerele mirrorless full frame au câștigat „2021 GOOD DESIGN BEST 100” și premiul special „2021 GOOD FOCUS AWARD [Design of Technique & Tradition]” - Oferite de Institutul Japonez de Promovare a Designului.  

SIGMA va continua să acorde prioritate acestei tehnologii a echipamentelor fotografice, depunând toate eforturile pentru a dezvolta produse care să satisfacă cu adevărat nevoile clienților.

Motivul premiului
Un obiectiv este deobicei considerat doar o componentă a camerei foto și nu are nicio funcție de unul singur. Cu toate acestea, această serie I are “ceva” atractiv, ce schimbă putin tendița pieței, în mod obișnuit utilizatorii tinzând să cumpere mai întâi aparatul foto și mai târziu obiectivele, acum fac exact invers. Protuberața inelelor este destul de mare, ceea ce le face ușor de utilizat. Designul distinctiv SIGMA întruchipează propria sa filozofie, ce nu ține cont de tendințe și este considerată o caracteristică majoră a seriei I. Exteriorul relizat integral din metal este elegant și confortabil, cu o senzație tactilă plăcută, cu o cursă lină a inelului de operare, sunetul “click” al inelului de diafragmă, gradațiile și graficele bine aliniate. Obiectivele din seria I au componente ce au fost proiectate cu precizie și au fost foarte bine gândite. Și să nu uitam de capacul metalic magnetic: senzația că se lipește de obiectiv te face să zâmbești. Nu am auzit niciodată de o astfel de discuție, dacă aparatul foto este pe primul loc sau obiectivul atunci când oamenii vor să-și cumpere echipamentul de imagistică, dar poate acum este momentul potrivit să dezbatem.
 
Articolul premiului: seria SIGMA I
https://www.g-mark.org/award/describe/51814?locale=en
  
Despre “GOOD DESIGN BEST 100”
Dintre toți câștigătorii “GOOD DESIGN AWARD”, 100 de modele care au primit evaluări deosebit de înalte din partea juraților sunt selectate drept „GOOD DESIGN BEST 100”. Cele 100 de lucrări selectate pentru GOOD DESIGN BEST 100 au fost alese deoarece au demonstrat excelența în originalitate,  estetică și modul în care au contribuit la ridicarea standardelor în designul de astăzi.
 
Despre GOOD DESIGN AWARD
Good Design Selection System (sau G Mark System), a fost fondat în 1957 de Ministerul Comerțului Internațional și Industriei (actualul Minister al Economiei, Comerțului și Industriei) și este angajat în această activitate de aproximativ 60 de ani. Aplicanții provin dintr-o gamă largă de domenii, și aproximativ 1 , 200 de modele sunt propuse in fiecare an. În 59 de ani, aproximativ 43.000 de modele au fost recompensate cu premii. Beneficiarii unui GOOD DESIGN AWARD li se acordă utilizarea simbolului G Mark, ce este o emblemă a unui design bun de peste jumătate de secol.
https://www.g-mark.org/

 

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!