Aniversare SIGMA 60 de ani!

Aniversare SIGMA 60 de ani!
Pe 9 septembrie 2021, SIGMA sărbătorește 60 de ani.
Cu acestă ocazia am dori să ne exprimăm recunoștința sinceră și profundă clienților noștri și tuturor celor care ne-au susținut compania încă de la înființarea. Această a 60-a aniversare este posibilă numai datorită sprijinului vostru.
 
Pentru noi, acești 60 de ani reprezintă nu numai lunile și anii de când s-a înființat compania, ci și nenumăratele momente minunate care au fost surprinse și prețuite de toți cei care iubesc fotografia.
Fidelă semnificației numelui, SIGMA trăiește datorită acestor momente și amintiri cumulate de-a lungul lunilor si anilor ce au trecut.
 
Ca orice aniversare, acesta este de asemenea un moment pentru a privi înapoi și a ne aminti de începutiri.
Chiar și astăzi, ținem cu drag la valorile și idealurile care ne-au ghidat în primii ani. Vom continua să fim dedicați dezvoltării produselor valoroase, esențiale, pe care clienții noștri se pot baza atunci când captează unele dintre cele mai prețioase momente.
Sperăm că ne veți însoți și în demersurile noastre viitoare.

 

Mesaj de la CEO-ul SIGMA, Kazuto Yamaki

Pe 9 septembrie 2021, SIGMA va sărbători 60 de ani de la inființare.
Michihiro Yamaki a fondat inițial compania în 1961 pentru a salva un grup de companii ce erau in dificultate ca urmare a falimentului furnizorului lor, și cred că nimeni nu si - ar fi imaginat în acele timpuri ca SIGMA va exista inca 60 de ani de înainte.
 
În aceste șase decenii, SIGMA s-a confruntat cu multe provocari în industrie, de la revoluții tehnologice până la condiții economice dificile. Uneori, chiar ne-am trezit în mijlocul unei crize grave. In aceste situații, Michihiro Yamaki a rememorat momentul în care a înființat compania si i-a venit in minte o remarcă care ar putea suna pesimistă: „N-am crezut că această companie pe care am fondat din nevoie ar putea funcționa atât de mult timp“ Dar compania a reușit să treacă peste și să se îsi revina, iar acum, după ce am moștenit afacerea de la tatăl meu, mă gândesc la aceleași cuvinte, deși din motive diferite.
 
Am putut să rămânem în această industrie 60 de ani și să ne urmăm pasiunea de a crea camere și obiective remarcabile datorită sprijinului generos al unui număr mare de oameni.
În primul rând, aș dori să mulțumesc clienților noștri pentru sprijinul neprețuit și așteptările ridicate față de noi și produsele noastre. Uneori, încurajarea poate veni sub formă de remarci dure, dar este întotdeauna o oportunitate pentru mine și companie să reflectăm și să ne îmbunătățim. Multumesc pentru tot.
De asemenea, suntem foarte recunoscători pentru sprijinul neîncetat al dealerilor, furnizorilor și al tuturor celorlalți parteneri de afaceri. Cu siguranță v-am cauzat probleme în mai multe ocazii și știu că SIGMA a ajuns atât de departe numai datorită răbdării și perseverenței dumneavoastră. Pentru aceasta, aveți recunoștința mea sinceră.
Mai mult decât atât, suntem profund recunoscători comunităților și companiile afiliate din care facem parte, pentru sprijinul lor sincer și pentru răbdare.
În cele din urmă, aș dori să mulțumesc intregului personal, de la inființare păna in prezent - fie el pensionat sau încă activ - care au modelat compania noastră în ceea ce este astăzi. SIGMA există doar din cauza muncii voastre asidue. Promit că vom continua să construim ceea ce voi ați creat.
 
În timp ce celebrăm cea de-a 60-a aniversare, privim înapoi și ne amintim de toată bunătatea și sprijinul care ni s-a oferit în aceste șase decenii. Privind în perspectivă, vom continua să ne dedicăm creșterii și dezvoltării SIGMA într-o companie care este gata să facă față provocărilor unei noi ere, rămânând în același timp cu filozofiile și ideile care ne-au ghidat pe drumul nostru până acum. Sperăm că ne veți însoți și în viitoarele noastre călătorii.
 
Sinceră si profundă recunoștință celor care au făcut posibilă această a 60-a aniversare,
 
Kazuto Yamaki
SIGMA, CEO

Mai jos cateva repere din istoria companiei



În primele zile, anul 1961, în fața SIGMA Research Institute Co., Ltd. din Setagaya Ward. Personalul de la suport s-a adunat pentru o fotografie de grup. (Michihiro Yamaki în dreapta).
 


Excursie a angajatilor SIGMA in Hakone, anul 1965
 


Prima faza a construcției fabricii SIGMA din Aizu, anul 1973
 


Fabrica din Aizu la momentul deschiderii în 1974.
 


La un târg din industria foto in anul 1974.
 


Michihiro Yamaki (stânga), CEO la acea vreme, se îndrepta prin zăpadă spre fabrica Aizu, anul 1979. Visul său era ca Aizu să devină „Jena” japonezilor (orasul lui Carl Zeiss din Germania).
 


Michihiro Yamaki expune produsele SIGMA la "Germany Photo Fest" din 1979.
 


Fabrica Aizu in 1981
 


O fotografie aeriană cu fabrica din Aizu dupa terminarea lucrarilor la extiderea sa din 1983
 


Festivalul de vară la fabrica Aizu în 1984.
 


Sediul central din 1965 până în 2005 situat în Komae, Tokyo . La momentul relocării (stânga) și după renovare (dreapta).
 


Fabrica Aizu a fost finalizată în 1993
 


Sediul central din Kawasaki, Kanagawa a fost finalizat în 2005.
 


Președintele Michihiro Yamaki (stânga) și CEO Kazuto Yamaki (dreapta) în 2010.
 


Fabrica Aizu a început operarea unei secții exclusive pentru prelucrarea fină a magneziului în 2018.
 


Depozitul  și noua clădire logistică (LC) de la fabrica Aizu, care se ocupă de operațiunile de expediere și reparații, finalizate în 2020.

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!