SIGMA 24mm T1.5

20.904,80 RON
Aceste zece obiective fixe variază de la 14 mm la 135 mm și toate oferă luminozitate T1.5 sau T2. Un set premium de obiective de ultimă generație cu o calitate uimitoare a imaginii și construcție compactă, ele oferind și acoperire full-frame. Cu acest set complet de zece obiective,FF High Speed ​​Prime Line, concepute pentru filmarea 6K-8K, puteți filma o varietate de scene cinematografice, fără a aduce modificări luminii, ducând cinematografia la următorul nivel de performanță.
 
Montura:

Tip Obiectiv: CINE


Varianta: Standard


Distanta: Metric


La comanda

Durata de livrare: 30-50

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 40M974 Ai nevoie de ajutor? 0725.820.521
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)

SIGMA 24mm T1.5

 
Calitatea ridicată a imaginii unui obiectiv high-end cu focală fixă.
Compatibilitate full-frame  — dimensiune compactă.
Vă prezentăm o linie completă de obiective de înaltă calitate.

 
Aceste zece obiective fixe variază de la 14 mm la 135 mm și toate oferă luminozitate T1.5 sau T2. Un set premium de obiective de ultimă generație cu o calitate uimitoare a imaginii și construcție compactă, ele oferind și acoperire full-frame. Cu acest set complet de zece obiective,FF High Speed ​​Prime Line, concepute pentru filmarea 6K-8K, puteți filma o varietate de scene cinematografice, fără a aduce modificări luminii, ducând cinematografia la următorul nivel de performanță.

Acoperire focală mare.
Linia de obiective FF High Speed ​​Prime Line acoperă o gamă mare de focale, de la una foarte wide la una tele. Iti poți desfășura întreaga activitate doar cu obiectivele SIGMA.

Compatibilitate.
Compatibilitate ridicată cu aprope toate camerele cinematografice.

Linie de obiective de mare viteză.
Deschiderea de T1.5 sau T2 este disponibilă pentru linia “ FF High Speed Prime Line”, în timp ce T2 este disponibila pentru toată gama de zoom a linie “ High Speed Zoom Line. Această caracteristică ajută regizorii să filmeze intr-o varietate de situații și îi împinge spre a îndeplini aspirațiile creative.

Control ridicat al calității.
Sunt necesare trei cerințe pentru realizarea unor obiective extraordinare: design-ul rafinat, procesul de producție de înaltă precizie și controlul de calitate ce asigură respectarea tuturor cerințelor. Obiectivele SIGMA iau naștere printr-un remarcabil concept asupra design-ului, precum și tehnologiei de producție avansată, dar aceste considerente nu sunt suficiente până când obiectivele nu sunt evaluate riguros din punct de vedere al performanțelor. SIGMA a dezvoltat propriul sistem de evaluare al performanțelor, A1 Modulation Transfer Function (MTF), sistemul de măsurare dispunând de un senzor de 46 Megapixeli, Foveon. Chiar și detaliile de frecvență înaltă, nedetectabile păna acum, sunt luate ca și reper în controlul calității. Senzorii de înaltă rezoluție garantează filmări de inaltă calitate.

Rezoluție din clasa 6k-8k.
Linia de obiective CINE dispune de același sistem optic ce oferă fotografilor rezoluții de 50 megapixeli sau mai mari. Aceste obiective sunt disponibile pentru filmări de rezoluție înaltă și sunt potrivite deasemenea și pentru chroma key.

Efect de Flare și “ghosting” redus.
Pentru a îndeplini cerințele ridicate ale fotografiei privind calitatea imaginii, SIGMA a reușit să rezolve un spectru larg de probleme. Beneficiul acestui efort este că acum și cei din domeniul cinematografiei se pot bucura de pe urma saltului tehnologic, obiectivele CINE păstrând toate aceste îmbunătățiri și caracteristici.

Balansul de culoare standardizat pentru toată linia.
Toate obiectivele din gama CINE sunt proiectate să respecte protocolul de culoare SIGMA CCI. Balansul de culoare standardizat face ca prelucrarea imaginii să fie realizată fară dificultăți.

Compact și ușor.
Ridicând standardul de precizie și minuțiozitate, eficiența in masă a tehnologiei de producție si proiectare a obiectivelor din gama fotografică, SIGMA a reușit să realizeze obiectivele din gama CINE extrem de compacte și ușoare. Înglobând toate functionalitățile necesare cinematografiei, obiectivele mențin greutatea și dimensiunile la minimum, în timp ce toate caracteristicile lor sunt optimizate pentru o durabilitate crescută. Rezultatul final fiind o combinație între performanță și design compact de cea mai înaltă calitate. Construcția neobișnuit de robustă a acestei linii, permite utilizatorilor să se concentreze pe filmare, fără ași face probleme legate de consturile de mentenanță.

Corp 100% din metal.
Corpul este construit în totalitate din metal pentru a putea face față condițiilor dificile de filmare profesională pe terment lung.

Construcție rezistentă la praf și stropire.
Linia dispune de aceeasi construcție rezistentă la praf și stropire ca SIGMA 150-600mm F-5-6.3 DG OS HSM | Sports. Fiecare inel, precum și montura, dispun de garnitură de etanșare pentru a preveni intrarea apei și a prafului în interior, aceste obiective fiind gata de a fi folosite în medii dificile.

Vopsea luminoasă pentru vizibilitate ridicată. *
Specificațiile, gradațiile de bază și indicatorii de pe obiective dispun de vopsea luminoasă pentru a facilita modificarea indicatorilor în lumină slaba sau în întuneric. Mai mult, noua versiune “ Fully Luminous", dispune de vopsea luminoasă si pe gradatiile inelelor.
* Doar pentru varianta  "Luminos" - Varianta "Luminos nu este disponibilă pentru montura Pl-i.

Gravare cu laser pentru o durabilitate crescută.
Informațiile de pe inele și de obiectiv sunt gravate cu laser, pentru o durabilitate pe termen lung. Mai mult, se pot pune benzi adezive pe gradații făra teama că vopseaua se va exfolia în momentul cănd benzile vor fi scoase.

Montura EF, Montura E și Montura PL.
Obiectivele sunt disponibile pentru montura Canon EF, ce este foarte răspandită la majoritatea camerelor de filmat, Montura Sony E, ce este disponibilă pe camerele din seria Sony FS; și montura PL, ce este raspândită în special la camerele cinematografice. Toate obiectivele din serie se pot folosi de asemenea și pentru fotografiere.

Capac frontal in stil CINE
Toate obiectivele vin cu capac frontal în stilul celor cinematografice.

Opțional, gradație în metrii sau în feet.*
În funcție de nevoile utilizatorului, se poate opta pentru inel de focus cu gradație în metrii sau in feet (picioare).
*Pe site sunt disponibile obiectivele cu gradație în metrii, dar se poate opta și pentru varianta "feet"

Dimensiune standard filtru 82 mm*
Dimensiunea standard a liniei Cine este de 82mm. Utilizatorul poate folosi aceleași filtre de corecție pentru toată gama.
*pe anumite modele nu se pot monta filtre - 14mm T2 si 20mm T2

Diamentrul frontal de 95mm
Diamentrul frontal este de 95mm, similar cu alte obiective cinematografice. Comparând obiectivele SIGMA CINE cu alte obiective similare din clasa sa, acestea sunt mai compacte și mai ușoare.

Unghi de rotatie de 180º
Cu o rotație a unghiului de 180º, dublu față de un obiectiv pentru fotografiere, obiectivul oferă o focalizare foarte precisă.

Poziție standard a inelelor
Poziția inelelor de focalizare și de diafragmă este standardizată, eliminând nevoia de a ajusta follow focusul, unitatea motor sau accesoriile atunci când se schimbă obiectivul.  

Trecere gradație silențioasă
Trecerea între diferitele trepte de diafragmă sau focus se face silențios datorită unor piedici din rășină special concepute pentru eliminarea fricțiunii. Oferă o senzație plăcută atunci cănd inelul este rotit și rămâne fixat pe poziție, eliminând orice fel de sunet, astfel încât utilizatorul să aibă o experiență de operare remarcabilă.

Diafragmă cu control manual.
Dispunând de o diafragmă ce poate fi ajustată manual, inelul de diafragmă oferă o rotație lină fară click-uri. Afișajul cu T-stop, ce este un standard pentru obiectivele cinematografice, contribuie la o expunere precisă. La fel ca la oricare obiectiv din seria de cinema, unghiul de rotație al diafragmei este de 60º.

Montură cu contacte electronice.
Montura cu contacte electronice permite comunicarea obiectivului cu aparatul de filmat, furnizându-i informațiile necesare, cum ar fi distanța focală, distanța de filmare, diafragma, etc)
*această funcție nu este disponibila pe montura PL, ci doar pentru muntura PL-i (i-technology)

Suport dedicat
Suportul pentru trepied vine ca un accesoriu standard, inclus pentru toate obiectivele din linie, ajutând la diminuarea încărcăturii camerei, facilitând stabilitatea monturii. Suportul a fost proiectat pentru a fi compatibil cu o gama largă de accesorii. Chiar dacă obiectivul este compact, designul său robust permite atasarea mai multe accesorii cu ajutorul a doua fileturi, lârgind spectrul de accesorizare.

Specificații

Distanță focală: 24mm
Deschidere: T1.5 până la T16
Numărul de lamele diafragmă: 9 (diafragma rotunjită)
Distanța minimă de focalizare * 1: 0,25 m
Acoperire imagine:  Φ43.3
Diametru față: 95 mm
Dimensiunea filtrului: 82 mm
Dimensiuni * 2 : Canon EF 95mm x 95mm. Sony E-Mount 121mm x 95mm. PL Mount -  i Technology 87mm x 95mm.
Greutate *3:
Canon EF 1.110 g.  Sony E-Mount 1.170 g. PL Mount -  i Technology 1.220g.
Cuprindere: FF * 4 73.7°.  S35 *5  54,3 °. APS-C * 6 52,6 °.

* 1 Distanța minimă de focalizare este măsurată din planul imaginii
* 2 De la montură

* 3 Fără suport
* 4 Unghi de cuprindere orizontal pentru o deschidere a camerei cu senzor full frame (raport de aspect 1: 1,5, dimensiuni 36 mm × 24 mm / 1,42 ″ × 0,94 ″)
* 5 Unghi de cuprindere orizontal pentru o deschidere a camerei cu senzor super 35mm (raport aspect 1: 1,8, dimensiuni 24,6 mm × 13,8 mm / 0,97 ″ × 0,54 ″)
* 6 Unghi de cuprindere orizontal pentru o deschiderea unei camere cu sezor APS-C (raport de aspect 1: 1,5, dimensiuni 23,7 mm × 15,7 mm / 0,93 ″ × 0,62 ″)
Specificațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

 


Gama: CINE

Tip Focala: Fix

Distanta focala: 24mm

Diafragma: T1.5-T16

Greutate: Canon EF 1.110 g. Sony E-Mount 1.170 g. PL Mount - i Technology 1.220g

Dimensiuni (diametru x lungime): Canon EF 95mm x 95mm. Sony E-Mount 121mm x 95mm. PL Mount - i Technology 87mm x 95mm.

Distanta Minima De Focus: 25cm

Nr. Lamele Diafragma: 9, rotunjite

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!