SIGMA 56mm F1.4 DC DN (C)

2.349,00 RON
Cel de al treilea obiectiv din gama Contemporary, dupa cel de 30mm si 16mm, fiind si cel mai mic din clasa sa, compact, usor, oferind o imagine de exceptie conform gamei Contemporary. Datorita diafragmei de F1.4, reuseste sa ofere un bokeh placut si o luminozitate crescuta.
Montura:
4/3

Sistem: Mirrorless


Tip Obiectiv: DN - Mirrorless


Cod Bare: 85126351694


Stoc epuizat

Durata de livrare: 1

Cod Produs: 351969 Ai nevoie de ajutor? 0725.820.521
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
SIGMA 56mm F1.4 DC DN Contemporary
 

Fabricat în Aizu – Japonia, pentru calitatea "Made in Japan"
 

Toate camerele și obiectivele Sigma sunt proiectate, fabricate și asamblate în singura noastră fabrică din Aizu, Japonia. Cu excepția a câtorva procese, efectuăm toată producția intern. Producția include: șlefuirea și tratarea lentilelor, prelucarea pieselor din plastic, vopsirea, asamblarea, fabricarea șuruburilor și a altor piese componente, precum și prelucrarea matrițelor.

Acest model de producție internă este neobișnuit în industria de astăzi, majoritatea companiilor producătoare de echipamente optice optând să-și externalizeze producția în alte țări, pentru a reduce costurile. Însă SIGMA crede că menținerea aproape integrală a fabricației, prelucrării și asamblării în Aizu, Japonia, este esențială pentru a crea produse inovatoare, proiectate atent și construite impecabil, care să îndeplinească standardele ridicate cerute de fotografi și cineștii profesioniști din întreaga lume.

Datorită acestui sistem integrat de producție, suntem acum unul dintre foarte puținii producători ale căror produse sunt cu adevărat "Made in Japan."Sigma 56mm F1.4 DC DN | Contemporary: Compact, ușor și perfect pentru portrete
Experimentează bucuria fotografierii cu diafragmă maximă F1.4
 
Acest obiectiv mid-tele compact și ușor este ideal pentru camerele mirrorless APS-C și oferă o calitate a imaginii remarcabilă. Cu o diafragmă maximă luminoasă de F1.4, este perfect pentru a surprinde fotografii cu bokeh superb și o claritate uimitoare, chiar și în condiții de lumină scăzută.

 

 

Al treilea obiectiv din seria Contemporary
56mm F1.4 DC DN | Contemporary se alătură obiectivelor 30mm F1.4 DC DN | Contemporary (standard) și 16mm F1.4 DC DN | Contemporary (wide-angle) completând seria de obiective cu diafragmă mare de la Sigma. Toate oferă compactitate, greutate redusă și o calitate a imaginii excepțională conform specificațiilor liniei Contemporary.


 
Autofocus silențios ideal pentru filmarea video
Acest obiectiv combină designul optic optimizat pentru autofocus video cu un motor de tip “stepping” pentru a permite o focalizare automată silențioasă și lină. De asemenea, este compatibil cu Fast Hybrid AF, obținând o urmărire precisă a focalizării. Prin utilizarea funcției de recunoaștere a feței sau a autofocusului pe ochi al camerelor, focalizarea va rămâne continuu pe față sau pe ochi, chiar dacă subiectul se mișcă în timpul filmării.
 
Montura rezistentă din alamă, de înaltă precizie
Montura din alamă, combină precizia ridicată cu construcția robustă. Suprafața sa tratată și rezistența sporită contribuie la durabilitatea excepțională a obiectivuluii.


Montură cu structură rezistentă la praf și stropire
Montura dispune de o etanșare specială* pentru o structură rezistentă la praf și stropire, ce face obiectivul potrivit pentru o varietate de situații
*Cu excepția monturii Canon EF-MConstrucție compactă impresionantă și calitate a imaginii rivalizând cu linia Art de la SIGMA.
Pentru a obține o construcție atât de compactă, designul obiectivului a fost realizat ținând cont de capacitatea camerei de a corecta* vignetarea și distorsiunea.
Mai mult, aberația cromatică axială, care este dificil de eliminat prin procesare de imagine, este corectată eficient prin încorporarea unui element din sticlă SLD (Special Low Dispersion). Astfel, se obține o combinație de compactitate, construcție ușoară și o calitate superioară a imaginii.
*Corecția este limitată la funcționalitățile camerei.
Notă: Corecția aberațiilor nu este compatibilă cu toate camerele din seria EOS-M.
Camere EOS-M incompatibile cu corecția aberației: Toate modelele
Camere EOS-M incompatibile cu corecția distorsiunii: EOS M5, EOS M6, EOS M100, EOS M10, EOS M3, EOS M2, EOS M

 

 
Proiectat pentru a minimiza efectul de flare si “ghosting”
Încă din stadiul incipient al procesului de proiectare a obiectivelor, flare-ul și “ghosting-ul” au fost măsurate pentru a stabili un design optic rezistent la sursele puternice de lumină incidentă, cum ar fi iluminarea din spate. Acoperirea super multi-strat de la SIGMA reduce flare-ul și “ghosting-ul” pentru a ajuta fotografii să producă imagini clare și cu contrast ridicat chiar și în condiții de iluminare din spate.
 

Diafragma rotunjită
Diafragma rotunjită cu 9 lamele creează un bokeh atractiv în zonele nefocalizate ale imaginii.
 

Specificații:
 • Construcția obiectivului: 10 elemente în 6 grupuri
 • Unghi de cuprindere: L-Mount, Sony E-mount, FUJIFILM X Mount, Nikon Z mount: 28.5°, Micro Four Thirds mount: 21.9°, Canon EF-M mount: 26.9°
 • Număr de lamele ale diafragmei: 9 (diafragmă rotunjită)
 • Diafragmă minimă: F16
 • Distanța minimă de focalizare: 50cm
 • Raport maxim de mărire: 1:7.4
 • Dimensiuni filtru: φ55mm
 • Dimensiuni (Diametru × Lungime): L-Mount: φ66.5mm × 57.5mm, Sony E-mount: φ66.5mm × 59.5mm, FUJIFILM X Mount: φ66.5mm × 59.8mm, Nikon Z mount: φ70.0mm × 61.5mm, Micro Four Thirds mount: φ66.5mm × 58.1mm, Canon EF-M mount: φ66.5mm × 59.5mm
 • Greutate: L-Mount: 285g, Sony E-mount: 280g, FUJIFILM X Mount: 280g, Nikon Z mount: 295g, Micro Four Thirds mount: 256g, Canon EF-M mount: 280g

 

Nikon Z 50      56mm F1.4 DC DN | Contemporary      1/4000s F2 ISO 200

Gama: Contemporary

Compatibilitate: Canon, SONY E, L-mount, 4/3

Diafragma: F1.4 - F16

Greutate: 280 grame

Distanta focala: 56mm

Design optic: 10 elemente in 6 grupuri

Format Senzor: Crop

Tip Focala: Fix

Dimensiune filet filtru: 55 mm

Stabilizare de imagine: Nu

Dimensiuni (diametru x lungime): 66.5 x 59.5 mm

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!