60-600mm F4.5-6.3 OS HSM (S)
Obiectivul allaround absolut.
Primul teleobiectiv cu zoom 10x cu focala de 600 de mm la capatul tele.
Acoperind plaja focala de la 60mm la 600mm, acest zoom cu 10x ofera acelasi nivel de calitate a imaginii ca Sigma 150-600 F5-6.3 DG OS HSM | Sports. Cu o constructie formata din 25 de elemente stranse in 19 grupuri, performanta optica este constanta pe toata plaja focala. Aceasta lentila incorporeaza de asemenea sistemul inteligent de stabilizare a imaginii OS, actualizata cu ultimii algoritmi ce ofera o stabilizare de pana la 4 stopuri. Multumita sistemului AF de tip HSM (Hyper Sonic Motor), reuseste sa captureze instant orice moment fotografic. Cu toate aceste caracteristici, Sigma reuseste sa redefineasca conceptul de “super telephoto zoom”, ridicand stafeta la un nivel greu de atins.
Obiectivul incorporeaza 3 lentile FLD (“F” Low Dispersion) si una SLD (Special Low Dispersion) pentru a reusi sa reduca aberatiile cromatice la minim si a oferi o performanta ridicata pe toata lungimea focala din colt in colt.
Materiale super durabile si usoare.
Pentru a reusi sa ofere o utilizare confortabila, tinand cont de dimensiunile acestuia, Sigma 60-600mm incorporeaza diferite materiale, cum ar fi magneziu, CFRP si TSC. Folosind aceste materiale, a rezultat un obiectiv mai usor cu o portabilitate si o durabilitate crescuta.
*CFRP – Carbon Fiber Reinforced Plastic – un material usor, dar durabil, folosit la interiorul si exteriorul avioanelor, precum si in alte industrii aeronautice si nu numai.
* TSC - Thermall Stable Composite – ofera o elasticitate termica asemanatoare aluminiului. Deoarece partile din TSC au tendinta de a a se contracta mai putin la diferente de temperatura, performeaza mai bine in conditii extreme si mentine performantele lentilei la un nivel ridicat.
Pentru a putea fi utilizat fara griji in orice conditii, obiectivul este izolat impotriva prafului si intemperiilor. Toate zonele de jonctiune au garnituri pentru a preveni scurgerile de apa si a proteja structura interna a obiectivului si a camerei.