SIGMA 17MM F4 DG DN (C)

3.149,00 RON
„Obiectiv cu unghi ultra-larg, compact, ușor și de înaltă performanță”. Folosind cea mai recentă tehnologie, 17mm F4 DG DN a fost creat fără compromis, în ciuda conceptului său cu design provocator. Unghiul său larg de cuprindere creează imagini de impact cu o perspectivă unică și datorită distanței minime de focalizare de 12 cm, obiectivul poate fi folosit într-o varietate de moduri alternative, inclusiv fotografie prim-plan și selfie-uri.
Designul optic a fost creat exclusiv pentru sistemele mirrorless, ceea ce ajută la reducerea flare-ului si efectului de “ghosting”, și are ca rezultat o redare excelentă a imaginii. Corpul obiectivului complet metalic evidențiază măiestria și atenția la detalii oferite de SIGMA, făcând ca modelul SIGMA 17mm F4 DG DN | Contemporary sa fie o plăcere de utilizat atât pentru fotografiere cât și pentru filmare.
Montura:

Tip Obiectiv: DN - Mirrorless


Stoc epuizat

Durata de livrare: 1

Cod Produs: 415965 Ai nevoie de ajutor? 0725.820.521
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici

SIGMA 17mm F4 DG DN (C) I Series

 

Fabricat în Aizu – Japonia, pentru calitatea "Made in Japan"
 

Toate camerele și obiectivele Sigma sunt proiectate, fabricate și asamblate în singura noastră fabrică din Aizu, Japonia. Cu excepția a câtorva procese, efectuăm toată producția intern. Producția include: șlefuirea și tratarea lentilelor, prelucarea pieselor din plastic, vopsirea, asamblarea, fabricarea șuruburilor și a altor piese componente, precum și prelucrarea matrițelor.

Acest model de producție internă este neobișnuit în industria de astăzi, majoritatea companiilor producătoare de echipamente optice optând să-și externalizeze producția în alte țări, pentru a reduce costurile. Însă SIGMA crede că menținerea aproape integrală a fabricației, prelucrării și asamblării în Aizu, Japonia, este esențială pentru a crea produse inovatoare, proiectate atent și construite impecabil, care să îndeplinească standardele ridicate cerute de fotografi și cineștii profesioniști din întreaga lume.

Datorită acestui sistem integrat de producție, suntem acum unul dintre foarte puținii producători ale căror produse sunt cu adevărat "Made in Japan."SIGMA 17mm F4 DG DN | Contemporary

Ultra-wide la cuprindere. Mic ca dimensiune.

1. „Obiectiv cu unghi ultra-larg” ce întrunește exigențele optice specifice liniei SIGMA Contemporary.
2. Extinderea seriei I. „Crearea de imagini ce sunt dincolo de frumos”.
3. Calitatea excepțională a construcție seriei I într-un corp compact.
 
Obiectiv compact, ușor și de înaltă performanță cu unghi ultra-larg de 17mm, cu o distanță minimă de focalizare impresionantă.
Disponibil acum ca obiectiv din seria I „Premium Compact Prime”.
„Obiectiv cu unghi ultra-larg, compact, ușor și de înaltă performanță”. Folosind cea mai recentă tehnologie, 17mm F4 DG DN a fost creat fără compromis, în ciuda conceptului său cu design provocator. Unghiul său larg de cuprindere creează imagini de impact cu o perspectivă unică și datorită distanței minime de focalizare de 12 cm, obiectivul poate fi folosit într-o varietate de moduri alternative, inclusiv fotografie prim-plan și selfie-uri.
Designul optic a fost creat exclusiv pentru sistemele mirrorless, ceea ce ajută la reducerea flare-ului si efectului de “ghosting”, și are ca rezultat o redare excelentă a imaginii. Corpul obiectivului complet metalic evidențiază măiestria și atenția la detalii oferite de SIGMA, făcând ca modelul SIGMA 17mm F4 DG DN | Contemporary sa fie o plăcere de utilizat atât pentru fotografiere cât și pentru filmare.


[Caracteristici cheie]
1. „Obiectiv cu unghi ultra-larg” ce întrunește exigențele de performanță optică stabilite de linia de obiective SIGMA Contemporary.
Construcția obiectivului constă din două elemente de sticlă SLD și trei elemente de lentile asferice. Lentilele asferice sunt folosite atât pentru elementele optice din față, cât și pentru cele din spate. Acest aspect nu numai că păstrează dimensiunea compactă a obiectivului, dar ajută și la corectarea aberațiilor. Ca rezultat, obiectivul dispune de un filet frontal de doar φ55 mm (care este mai mic decât ca a celorlalte obiective similare), ceea ce facilitează schimbarea filtrelor între obiectivele din seria SIGMA I care au aceeași dimensiune a filtrului. * Designul optic ajută, de asemenea, la minimizarea flare-ului și “ghosting-ului”, ce apare în mod obișnuit la obiectivele cu unghi de cuprindere ultra-larg, creând imagini clare în orice mediu. Acesta este un obiectiv cu performanțe cu adevărat moderne, datorită tehnologiilor avansate de procesare și manufacturare de la unica fabrică de producție a SIGMA din Aizu, Japonia.
 
O caracteristică deosebită a utilizării obiectivului de 17mm este impresionanta distanță minimă de focalizare de 12 cm. Captați imagini în stil macro sau prim-plan cu detalii remarcabile, cu fundaluri extinse. De asemenea, este potrivit pentru selfie-uri și vlogging. Un motor de tip “stepping” silențios, de mare viteză, ajuta la focalizare oferind rezultate rapide și precise atât pentru fotografie cât și pentru filmare..
  
2.Dincolo de „imagini frumoase” – valoarea oferită de seria I SIGMA
Seria SIGMA I dispune de obiective compatibile aparatelor full-frame și oferă o nouă valoare sistemelor mirrorless. Combinația dintre performanța optică superbă cu o dimensiune compactă, ce se potrivește perfect cu aparatele moderne mirrorless mai mici și mai ușoare, vă va oferi noi oportunități pentru o fotografie la superlativ. SIGMA este conștientă de faptul că în lumea de astăzi avem o gamă largă de opțiuni de fotografiere, în special odată cu creșterea gradului de popularitate al telefoanelor mobile. Dar sunt mulți fotografi care caută ceva mai mult decat sa facă niște fotografii atunci când aleg să dețină o cameră și un obiectiv, obiectivele din seria I oferă combinația supremă de performanță optică superbă, utilizare remarcabilă și dimensiune compactă. Excelența SIGMA în tehnologiile de dezvoltare și producție a fost acumulată încă de la înființare în anul 1961 și a devenit din ce în ce mai sofisticată odată cu introducerea mărcii SGV “SIGMA Global Vision” în 2012. Cu această bază tehnica solidă și atenția pentru calitate, a fost creat un produs ce îți face plăcere să-l utilizezi și să-l deții. Așa s-a născut seria I.
 

 
3.Calitate excepțională a construcție Seriei I intr-un corp compact.
Toate obiectivele din seria I au o construcție integrală din metal. Piesele din aluminiu tăiate cu precizie nu numai că oferă cilindrului un finisaj elegant și plăcut, dar oferă o durabilitate superbă care îmbunătățește calitatea întregului produs. Materialele metalice sunt, de asemenea, utilizate în structurile interne ale angrenajului inelulului de focus, pentru un plus de robustețe Aceste componente de înaltă precizie realizate cu tehnologia de ultimă oră de prelucrare a metalelor de la SIGMA, sunt utilizate și în gama de obiective SIGMA CINE LENS, pentru profesioniștii din industria cinematografică, și oferă o senzație tactilă, ergonomică, ce face ca obiectivul să fie o plăcere în utilizare. În plus, la seria I, realizarea supremă a fost că înalta calitate a construcției este condensată într-un corp de dimensiunea palmei. SIGMA 17mm F4 DG DN | Contemporary este unul dintre cele mai mici obiective din serie. Combinați-l cu mai multe obiective din seria I pentru a crea un sistem fotografic remarcabil de compact, ușor și facil de transportat.

Caracteristici suplimentare
 • Construcția obiectivului: 9 elemente în 8 grupuri cu 2 lentile SLD și 3 lentile asferice
 • Sistem de focalizare intern
 • Compatibil cu autofocus de mare viteză
 • Motor “stepping”
 • Compatibil cu corectarea aberațiilor din cameră.
 • *Funcția disponibilă numai pentru camerele acceptate. Corecțiile disponibile pot varia în funcție de modelul camerei.
 • Suport DMF și AF+MF
 • Compatibil cu asistență AF (numai Sony E-mount)
 • Acoperire multi-strat
 • Inel de diafragmă
 • Comutator mod de focalizare
 • Parasolar tip petale (LH576-03)
 • Capac magnetic din metal (LCF55-01M)
 • Montura cu structură rezistentă la praf și stropire
 • Suport pentru comutarea între setările inelului de focalizare liniar și neliniar (numai pentru L-Mount)
 • Compatibil cu SIGMA USB DOCK UD-11 (se vinde separat / numai pentru L-Mount)
 • Proiectat pentru a minimiza efectul de flare și “ghosting”
 • Diafragmă rotunjită cu 7 lame
 • Montura durabilă de înaltă precizie din alamă
 • Realizat cu măiestrie „Made in Japan”.

[Specificații cheie] Cifrele de mai jos sunt pentru L-Mount.
 • Construcția obiectivului: 9 elemente în 8 grupuri (2 elemente SLD și 3 elemente asferice )  Unghi de cuprindere: 103,7°
 • Număr de lamele diafragma: 7 (diafragmă rotunjită)
 • Diafragmă minimă: F22
 • Distanța minimă de focalizare: 12cm
 • Raport maxim de mărire: 1:3,6
 • Dimensiune filtru: φ55mm
 • Dimensiuni (Diametru maxim x lungime): φ64mm × 48,8mm
 • Greutate: 225g
 

Tip Focala: Fix

Diafragma: F4-F22

Design optic: 9 elemente în 8 grupuri (2 elemente SLD și 3 elemente asferice )

Distanta Minima De Focus: 12cm

Dimensiune filet filtru: 55mm

Nr. Lamele Diafragma: 7 lamele (rotunjite)

Dimensiune: 64mm × 48,8mm

Greutate: 225g

Suport clienti L-V: 09.00-17.30

0725.820.521 office@sigmaphoto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!